Vad vi kan

Novamark är ett tvärdisciplinärt företag med bred kompetens inom landskapsplanering och projektering av väg, vatten och avlopp vilket gör att vi tillsammans arbetar för att tillgodose helhetslösningar inom all markplanering. Vårt goda samarbete mellan yrkesgrupperna gör att våra uppdrag ofta innefattar både Väg, VA och Landskap med platsens förutsättningar i fokus.

Vi på Novamark tycker att det är viktigt våra medarbetare får stor kunskap och förståelse för varandras kompetenser för att kunna erbjuda en betydande roll i byggprojekt och erbjuda optimala helhetslösningar. Vi har också under åren utvecklat en stor lyhördhet för kundens önskningar och ekonomiska ramar samtidigt som vi utför våra uppdrag så att vi själva är stolta över dem.

Tillsammans arbetar vi på Novamark med projekt som omfattar integrerade lösningar inom allt från gator, torg och industri till bostäder, skolor och parker. Novamark kan även erbjuda tjänster inom byggledning, planering, gestaltning, projektering, utredningar, kostnadsbedömningar samt kontroll och besiktning. Vi har också erfarenhet av dokumentation och upprustning av kulturhistoriska miljöer. Inom koncernen kan vi även erbjuda beskrivningsarbete.

 

Novamark är en

del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se